OM OSS

Idén till personligbarnbok.se föddes för över tio år sedan då vi knåpade ihop personliga barnböcker för hand. Det var verkligen en perfekt present att ge bort vid alla tillfällen. Unikt, personligt och så otroligt uppskattat! Böckerna gjorde succé hos såväl stora som små vänner och snart trillade beställningar in från alla håll och kanter. Många fler än vad tiden räckte till. Vi behövde verkligen automatisera skapandet av personliga barnböcker på något sätt! Men hur?

Det dröjde hela tio år innan vi kunde lösa teknologin med ett egenbyggt helautomatiserat designverktyg som kan skapa personliga böcker online. Nu kan alla barn få vara huvudperson i sin egen bok som i några enkla steg kan anpassas och göras personlig. Resultatet av anpassningarna syns direkt på skärmen och vi är stolta över att vara helt unika med denna typen av teknologi.

Vi skapar böcker lika fulla av magi som varenda en av de som böckerna handlar om – barnen. Vi är noga med att våra personliga barnböcker ska hålla hög kvalitet och vara snälla mot miljön som vi lever i.

Hoppas att ni gillar!

Jenny & Niklas

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr0.00