Vi fyller år! Det firar vi med 15% rabatt med kod: HURRA
Om oss 2020-04-07T10:25:08+00:00

OM OSS

Välkommen till personligbarnbok.se

Jag heter Jenny och det är jag som gör böckerna här på personligbarnbok.se tillsammans med min man Niklas som sköter allt det tekniska.

Idén till personligbarnbok.se föddes för över tio år sedan då vi satt hemma i vårt kök och knåpade ihop personliga barnböcker för hand. Det var verkligen en perfekt present att ge bort vid dop och födelsedagar. Unikt, personligt och så uppskattat! Böckerna gjorde succé hos såväl stora som små vänner och snart trillade det in beställningar från alla håll och kanter. Många fler än vad tiden räckte till. Vi behövde verkligen automatisera skapandet av personliga barnböcker! Men hur?

Det dröjde hela tio år innan vi kunde lösa teknologin med ett egenbyggt helautomatiserat designverktyg som kunde skapa personliga böcker online. Nu kan alla få en egen personlig barnbok som i några enkla steg anpassas och görs personlig. Resultatet av anpassningarna syns direkt på skärmen och vi är stolta över att vara helt unika med denna typen av teknologi.

Vår vision är att skapa böcker med lika mycket personlighet, själ och hjärta som går att finna i varenda en av dem som får en egen bok; barnen. Vi är noga med att våra personliga barnböcker ska hålla hög kvalitet, ha en lång livslängd och vara snälla mot miljön som vi lever i. Därför håller vi hela produktionen med tryck, limning, bindning och frakt av våra böcker inom Sverige. På så vis erbjuder vi personliga barnböcker att ge som en unik gåva till någon liten som man tycker om samtidigt som man hjälper till att vårda planeten som är våra barns framtid. Hoppas att ni gillar!

Kram Jenny

KONTAKT

Epost: hej@personligbarnbok.se

Har du frågor, önskemål, idéer eller samarbeten så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi vill gärna höra vad du tycker!