ALLT DU BEHÖVER VETA OM DIN LEVERANS

UPPSKATTA LEVERANSTID

Ange ditt postnummer i formuläret nedan för en uppskattad leveranstid där du bor. Tänk på att detta är en uppskattning som inte tar hänsyn till helgdagar. Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos PostNord och DHL.LEVERANSTID 3–6 ARBETSDAGAR

Från att din beställning är lagd tar det 2–4 arbetsdagar innan din bok är klar för leverans. Din bok lämnas då över till PostNord eller DHL varav bägges leveranstid är 1–2 arbetsdagar. Total leveranstid från att du har lagt din order till att du har boken hos dig är därmed 3–6 arbetsdagar. Detta med reservation för eventuella förseningar hos PostNord och DHL.

POSTNORD

Böcker i storlek 20×20 cm och 27×27 cm inom Sverige skickas med PostNord Varubrev 1:a klass ,vilket ger ett försändelse-id för paketet så att det går att spåra. Paketet levereras direkt till din brevlåda. Om paketet är för stort för att rymmas i brevlådan får du en avisering om att hämta varan på ditt närmaste utlämningsställe. Fraktkostnad för böcker i storlek 20×20 cm är 49 kr. Fraktkostnad för böcker i storlek 27×27 cm är 69 kr.

DHL

Böcker till Finland skickas med DHL. Paketet levereras då till ditt närmsta DHL service point utlämningsställe. Fraktkostnad för leverans till Finland är 69 kr.

personligbarnbok.se personlig barnbok boktryckarkonsten miljövänlig barnbok hållbara skogar svanenmärkt PEFC

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr0.00