VI ÄLSKAR MODER JORD

Planeten vi bor på är allas vårt gemensamma hem och barnens framtid. Därför är det självklart för oss att göra allt vi kan för att glädja barn med våra personliga barnböcker samtidigt som vi tar hand om vår moder jord.

personligbarnbok.se personlig barnbok boktryckarkonsten miljövänlig barnbok hållbara skogar svanenmärkt PEFC

PAPPER & FÄRG

Våra personliga barnböcker trycks på papper och färg som är Svanenmärkt och PEFC-certifierat. Detta garanterar att din bok kommer från hållbart och ansvarsfullt brukade skogar och att den är producerad med hårda krav på kemikalieanvändning, energiförbrukning och avfallshantering.

MILJÖVÄNLIG PRODUKTION

Våra böcker trycks med några av Sveriges modernaste helt digitala tryckpressar. Dessa trycker utan kemikalier till skillnad från vanliga tryckpressar.

PRINT ON DEMAND

Då våra böcker är personliga trycker vi din bok on demand. Detta innebär att vi endast producerar precis det antal böcker som du har beställt, varken fler eller färre. På så vis slipper vi bidra till de enorma volymer överblivet material som större produktioner ofta får till följd.

TRYCK OCH FRAKT INOM SVERIGE

Vi trycker alla våra böcker i Sverige och fraktar endast inom landets gränser. Genom att inte skicka böcker och material kors och tvärs över jordklotet undviker vi onödiga transportsträckor med hög påverkan på vår miljö.

personligbarnbok.se personlig barnbok boktryckarkonsten miljövänlig barnbok hållbara skogar svanenmärkt PEFC

FRÅGOR?

Du är alltid välkommen att kontakta oss på hej@personligbarnbok.se om du har några frågor eller tankar vad gäller miljö, hållbarhet och produktion.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr0.00