Vi fyller år! Det firar vi med 15% rabatt med kod: HURRA
Allt jag kan bli 2020-05-01T14:40:22+00:00
Personlig barnbok med barnets namn

EN BOK OM DRÖMMAR

I denna bok får vi följa med på en spännande resa i barnets fantastiska fantasivärld där vi får känna på hur det kan vara att vara stor. En mysig bok med fint budskap för framtiden: allt är möjligt och man kan bli vad man vill. Populär som personlig present vid dop och namngivning.

Personlig barnbok Allt jag kan bli Personlig present Namnbok Dopgåva Namngivningspresent

PERSONLIG PRESENT

Denna bok passar med sitt fina och viktiga budskap perfekt som personlig present vid dop, namngivning och födelsedag. Eller varför inte bara som en överraskning till någon liten som påminnelse om att allt är möjligt och att man kan bli precis vad man vill!

Personlig barnbok Allt jag kan bli Personlig hälsning Personlig present Personlig Dopgåva Doppresent Namngivningspresent Födelsedagspresent Julklapp Namnbok

PERSONLIG HÄLSNING FRÅN DIG

Med en personlig hälsning från dig till barnet blir boken komplett. Så fundera ut en passande hälsning, fin lyckönskning i livet, en vacker dikt eller kanske ett par goda råd för framtiden. Vi trycker sedan din hälsning på första sidan i boken utan extra kostnad.

Personlig barnbok Allt jag kan bli Personlig present Personlig Dopgåva Doppresent Namngivningspreset Födelsedagspresent Namnbok Unik presentALLT JAG KAN BLI

INFO OM BOKEN

Denna bok:

– kommer som 3 mm hårdpärm med extra reptåligt skyddslaminat
– består av 20 mysiga sidor med fint budskap
– trycks på tjockt matt Svanenmärkt papper av högsta kvalitet
– är producerad, tryckt och limmad i Sverige

Boken finns i storlek:

– 20×20 cm 260 kr
– 27×27 cm 360 kr

BLÄDDRA I BOKEN

Vänd telefonen
Tips! Vänd på telefonen för att se hela boken.
SKAPA DIN BOK HÄR