Vi fyller år! Det firar vi med 15% rabatt med kod: HURRA
Frågor och svar 2019-06-25T22:48:30+00:00

FRÅGOR & SVAR

En personlig barnbok innebär att du har möjlighet att anpassa en bok med namn och utseende så att den blir personlig. Du gör själv inställningarna på hemsidan och kan se resultatet av dina ändringar direkt på skärmen. På så sätt får du se hur din anpassade, personliga bok kommer att se ut innan du beställer. Efter att du lagt din beställning trycks en bok med dina anpassningar och skickas sedan till önskad leveransadress.

Du börjar genom att gå till ”Skapa bok” och väljer den bok/berättelse du vill ha. Genom att klicka på knappen anpassa får du se mer detaljer och bilder från boken. Lite längre ner på sidan har du möjlighet att anpassa en eller flera personer i boken. Du anpassar personerna genom att ange namn och eventuella övriga uppgifter. Du kan sedan välja frisyr, hårfärg, hudfärg, ögonfärg, glasögon, kläder och accessoarer. Du kommer också få möjlighet att skriva en personlig hälsning som kommer att tryckas på första sidan i boken. När du är klar klickar du på knappen ”Visa din anpassade bok” lite längre ner på sidan. Du får då se några sidor ur boken med de anpassningar du valt. Är du nöjd väljer du storleken du vill ha och kan därefter lägga till boken i kundvagnen.

Vi erbjuder i dagsläget böcker med hårdpärm i storlek 20×20 cm och 27×27 cm.

Fraktkostnad:

Storlek 20×20:          49 kr
Storlek 27×27:           69 kr

Personligbarnbok.se lägger inte på några marginaler på fraktpriser.

Se sidan Leverans för detaljer och infromation om leverans och uppskttning av leveranstider.

Vi erbjuder betalning via Klarna (https://www.klarna.com/se/). Klarna erbjuder en rad olika betalalternativ så som faktura, kreditkort eller banköverföring. Ingen betalinformation delas med Personlig barnbok/Högset Design AB.

Personlig barnbok med adressen personligbarnbok.se drivs av det svenska företaget Högset Design AB (556785-0341). Det är namnet Högset Design AB som kommer att synas på kontoutdrag vid betalning.

De produkter som säljs på personlig barnbok.se är personliga produkter där varje produkt har anpassats efter kundens önskemål. Detta innebär att produkten inte täcks av ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljning.

Men, är du inte nöjd så hör av dig till oss på info@personligbarnbok.se så ska vi se vad vi kan hitta på.

I regel är svaret nej. Har du lagt en beställning kommer vi genast processa denna beställning och skicka den för tryck. Men om du kommer på att någonting har blivit fel så hör av dig snarast till oss på info@personligbarnbok.se så ska vi se ifall vi kan göra något.

Har du någon annan fråga som du inte hittat svaret på här? Vänligen skicka ett mail till info@personligbarnbok.se